FRI FORM #32: Mark Dresser solo + Jorma Tapio & Kaski

  Dokkhuset Scene Onsdag 3 mai  20:00
Billetter

Smakebiter

FRI FORM #32: Mark Dresser solo + Jorma Tapio & Kaski

Sted: Dokkhuset, Trondheim
Tid: Onsdag 3. mai 2017, kl. 20.00
CC: 150/100,- (ordinær/student, TJF-medlem, PØKK-medlem)

——————————
Mark Dresser solo:

Mark Dresser – kontrabass

Mark Dresser kan virkelig sies å være en sentral kontrabassist i nyere jazzhistorie. Med sin markante og innovative spillestil har han satt tydelige spor etter seg. Han er å høre på en rekke plater med blant annet Anthony Braxton, Dave Douglas, Joe Lovano og John Zorn. FRI FORM er så heldig å få besøk av han i solo-format.
https://www.mark-dresser.com/

—————

Jorma Tapio & Kaski:

Jorma Tapio – saksofon/klarinett/fløyte

Ville Rauhala – kontrabass

Simo Laihonen – trommer

Denne spennende finske trioen får gleden av å avslutte vårens FRI FORM. Et energisk og dynamisk samspill preger deres utrykk. Av norske musikere har Jorma Tapio samarbeidet med blant annet Arve Henriksen og Terje Isungset.
http://www.jormatapio.com/

——————————
FRI FORM er en konsertserie med fokus på improvisert musikk i ulike sjangere. Her møter vi lokale, nasjonale og internasjonale musikere i skjønn forening. Konsertserien gjester Dokkhuset også denne våren.