Louisa Lyne & Di Yiddishe Kapelye

  Dokkhuset Scene Fredag 28 apr  21:00
Billetter

Svenske Louisa Lyne og bandet hennes, Di Yiddishe Kapelye, turnerer verden rundt med sin egen tolkning av den jiddiske sangskatten. Bandet har siden debuten i 2012 hatt stor suksess i hjemlandet Sverige, og Louisas karismatiske sangstil i kombinasjon med ypperlige musikere i bandet lager en atmosfære som har trollbundet publikum overalt hvor de drar. Reportuaret spenner fra tradisjonelle jiddiske låter til nyskrevet materiale og alle sinnsstemninger er representert; fra mørke og sorg til lys livsglede.

Fredag 28 april er de endelig tilbake i Trondheim og denne gangen på Dokkhuset, i forbindelse med TransformFOLK-serien.

Louisa Lyne – sang
Edin Bahtijaragic – trekkspill
Anna Thorstensson – cello
Irina Binder – fiolin
Pernilles Rømer – kontrabass
Robin Lyne – gitar/piano

Arr. Transfolk