Programslipp Kamfest 2017

  Dokkhuset Scene Tirsdag 6 jun  20:00
Gratis

Tirsdag 6. juni inviterer Kamfest til lansering av årets festivalprogram med rykende ferskt festivalmagasin, presentasjon av årets visuelle profil, musikalske innslag og andre overraskelser på Dokkhuset!

Festivalsjef Vegar Snøfugl og kunstnerisk leder Sigmund Tvete Vik vil presentere programmet for festival 2017. Ruth Potter spiller musikk av festivalkomponist Sally Beamish, og det blir andre musikalske smakebiter fra Marianne Thorsen, Sigmund Tvete Vik og messingensemble fra NTNU. Og så kommer Henning Sommerro for å introdusere sitt nykomponserte bestillingsverk Chrysillis!

En gyllen mulighet til å treffe festivalledelse, festivalartister og andre kammermusikkentusiaster.

Velkommen hjem til Kamfest!
Gratis adgang