TALENTLØRDAG

  Dokkhuset Scene Lørdag 30 sep  12:00
Gratis

TALENTLØRDAG
LØR 30. SEP – 12:00 /Dokkhuset

Medvirkende
Kammerensembler fra NTNU Institutt for musikk
Elever fra Lørdagsskolen, TKK
Michael Grolid, bratsj
Sven Olav Lyngstad, dirigent
Nordic Brass Ensemble

Program
Grolid: Stykke for solo bratsj
Beamish: The Day Dawn
Hazell: fra Brass Cats
m.m.

Kl. 12.00: NTNU INSTITUTT FOR MUSIKK
Kammergrupper fra NTNU er i toppform etter å ha spilt på mesterklasser med festivalartistene. I denne konserten får de vist fram hva de har jobbet med hele uka, og det hele toppes med utdeling av NTNUs Kammerpris. Følg med på kamfest.no for detaljert program.
I samarbeid med NTNU Institutt for musikk.

Kl. 13.00: TKK LØRDAGSSKOLEN
Lørdagsskolen ved Trondheim kommunale kulturskole er byens egen musikalske «talentfabrikk». Lørdagsskolens strykere skal framføre The Day Dawn av festivalkomponist Beamish, et verk spesialskrevet for unge strykere. 19-årige Michael Grolid fra Ås er invitert til å spille sitt eget stykke for solo bratsj. I tillegg får vi høre resultatet av møtet mellom håndplukkete messingtalenter og musikere fra Nordic Brass Ensemble, et unikt møte mellom dagens og morgendagens musikere.
I samarbeid med Trondheim kommunale kulturskole.

I samarbeid med Kavlifondet.