Trondheim Voices

  Dokkhuset Scene Lørdag 28 okt  21:00
Billetter

Stemmer og live elektronikk:
Tone Åse
Heidi Skjerve
Torunn Sævik
Anita Kaasbøll
Mia Marlen Berg
Live Maria Roggen
Sissel Vera Pettersen
+
Asle Karstad, maccatrol og lyddesign

Trondheim Voices består av noen av Norges mest profilerte vokalister, og har gjennom de siste 10 år satt nye standarder for hva et vokalensemble kan være. Gjennom bruk av ny teknologi og samarbeider med andre kunstuttrykk, har ensemblet vært banebrytende for utviklingen av kollektiv vokal-improvisasjon, og fortsetter å føre sjangeren til nye steder, bl.a. gjennom samarbeidet med lyd-designer Asle Karstad.

Karstad har spesialdesignet effektkontrolleren Maccatrol for ensemblet, som gir hver sanger mulighet for å styre egne effekter – individuelt og trådløst. Dette åpner for uttrykk som kan variere fra det helt stille og nære, til store elektroniske lydlandskaper i surround. Alt sammen basert på lyden fra stemmene, og skapt i øyeblikket.