Building Instrument + Waldemar4

  Dokkhuset Scene Lørdag 2 des  20:00
Billetter

WALDEMAR4  

Trygve Waldemar Fiske satte sammen denne kruttsterke kvartetten til sitt bestillingsverk til Moldejazz 2014 –  han samlet musikere som har satt et betydelig preg på den norske og internasjonale jazzscenen de siste åra. Waldemar 4 høstet strålende kritikker for sin debutplate utgitt på Giganfon høsten 2015.

Trygve Waldemar Fiske (bs)
André Roligheten (sax)
Håvard Wiik (pno)
Erik Nylander (dr)

BUILDING INSTRUMENT beveger seg i ett fantasifullt ingenmannsland mellom elektronika, organisk pop og noe mer mystisk og eventyrlig, og hadde allerede bygget seg en solid fanskare før de platedebuterte til overstrømmende kritikker i 2014. På deres andre album «Kem Som Kan å Leve» er utrykket deres mer drømmeaktig, dypere, lydbildet er større og mer innholdsrikt, og det er fortsatt snakk om sterkt vanedannende og underlig fengende musikk.

Mari Kvien Brunvoll – vokal, sampler, zither, perkusjon, kazoo
Øyvind Hegg-Lunde – trommer og perkusjon
Åsmund Weltzien – synth, elektronikk

Arr: Trondheim Jazzforum & Dokkhuset Scene