Ung Lyd!

  Dokkhuset Scene Fredag 29 sep  14:00
Gratis

UNG LYD!

Medvirkende
Musikere fra Luftforsvarets musikkorps og TrondheimSolistene
Lars Eggen, baryton
Bjørn Sagstad, dirigent

Unge komponistspirer har i forkant av festivalen deltatt på komponistverksted initiert av Trondheim kammermusikkfestival. Nå blir verkene deres urfremført på Dokkhuset! I 2017 har Norsk komponistforening 100-årsjubileum, og Kamfest feirer dette ved å inspirere og stimulere komponister for de neste hundre år. Temaet for komposisjonene er den politiske situasjonen i Norge og verden. Kan ny musikk brukes for å si noe om verden idag? Henning Sommerro og Bertil Palmar Johansen er kursledere i tillegg til lærere fra Katedralskolens og Heimdal vgs. I tillegg blir det fremført et verk av den unge komponisten Michael Grolid, som en del av festivalens talentsatsing.

I samarbeid med Ny musikk Trondheim, NTNU Institutt for musikk,Trondheim Katedralskole og Heimdal videregående skole.
Støttet av Norsk komponistforening og Kavlifondet.

Arr: Trondheim Kammermusikkfestival