Sinco Orchestra

  Dokkhuset Scene Søndag 17 des  19:00
Billetter

Sinco Orchestra fra Trondheim sammen med konferansier Viggo Valle fra påskelabyrinten på NRK P1 er igjen klar med sitt populære juleshow. Vi har også med Ola Buan Øien kjent fra Too Far Gone og soloplater det siste året 🙂

Sinco med orkesterleder Vegard Søbstad Myhre inviterer til en helaften med julemusikk, god stemning og kjente schlägers med kjente gjesteartister og sangere.  Ta en pause i julehandelen og kjøp deg en varm kaffe eller et godt glass rødvin, og la Sinco gi deg resten av julestemningen du mangler.

Vi garanterer at du kommer i julestemning!

Det kan lønne seg å være raskt ute med å kjøpe billetter. Sinco Orchestra gjestet Dokkhuset for to år siden med fullt hus og ikke minst samfundet i fjor. Her blir det mye folk og god stemning. Velkommen!

Facebooklink

ARR: Sinco Orchestra