Erlend Ropstad

  Dokkhuset Scene Lørdag 6 jan  21:00
Billetter

SmakebiterErlend Ropstads sjette plate, Alt Som Har Hendt, kom ut 03. November og har til nå et terningesnitt på over 5,5 av 6 øyne!

2016 var et fantastisk konsertår for Erlend, 2017 et bra plateinnspillingsår og utgivelsesår, og sakte sakte vokser Erlends publikum, og med de nye låtene lover det bra for konsertåret 2018. Det starter på Dokkhuset i Trondheim 06 januar.

Selv beskriver han det hele slik: ” Jeg er ingen klassisk ”gjennombruddsartist”, men hadde noen fortalt meg for få år siden at jeg skulle få en rekke spellemannominasjoner, synge i Spektrum, fylle festivalsletter med folk, blir spillelistet flere ganger på radio, kunne gjøre 50 konserter i året, sitte i sofaen til Lindmo, være med på minst 40 årets-beste-plate-lister og at min forrige singel skulle få 60 000 streams på sin første måned, og skrive og synge en duett med Odd Nordstoga….. da ville jeg mistenkt at gjennombruddet allerede har kommet, uten at jeg har merka det.”

Første etappen av spillejobber i 2018 dekker de største byene i Sør-Norge. Pluss Svalbard.

06.01. Trondheim, Dokkhuset
09.01. Bergen, Lille Ole Bull
10.01. Bryne, Mellombels
11.01. Stavanger, Tou Scene
12.01. Kristiansand, Østsia
13.01. Oslo, John Dee
03.02. Svalbard, Polarjazz

‘Ropstad er kanskje den mest svenske av alle våre artister. En poetisk balansekunstner i sprangene mellom rock, pop og viser. Og aller mest relevant på det punktet i vannet der man akkurat ikke kan stå’  (Klassekampen)

Arr: Dokkhuset Scene & Dora3