Trondheim Sinfonietta

  Dokkhuset Scene Fredag 24 nov  21:00
Billetter

Trondheim Sinfonietta: Spektral
Fredag 24. november på Dokkhuset
Konsertstart 21:00
kr 150,- ordinær / kr 100,- rabattert

Trondheim Sinfonietta fremfører konsertrekken Spektral:
Lasse Thoresen: AbUno
For AbUno (1992) mottok komponist Lasse Thoresen prisen Årets verk fra Norsk Komponistforening. Stykket gjelder som et av hans store verk innenfor en lang rekke av prisvinnende og internasjonalt anerkjente komposisjoner.

Gérard Grisey: Partiels
Partiels (1975) av Gérard Grisey er et definerende verk innenfor spektralmusikk. Flere andre- og tredjegenerasjons komponister har utpekt Partiels som selve grunnsteinen i deres interesse for spektrale perspektiver.

Hilmar Thordarson: Kuki No Sukima
Kuki no Sukima av Hilmar Thordarson er bestilt av og for Trondheim Sinfonietta, og betyr “mellom luft”. Gjennom det komponerte materialet og dirigentens bevegelser og aktive deltakelse i lydbilde vil det oppstå nye muligheter for musikalsk fremførelse og opplevelser.