Juno + I like to sleep

  Dokkhuset Scene Fredag 13 apr  20:00
Billetter

Smakebiter

JUNO har sitt utspring fra jazzlinja på NTNU, og spiller orginale komposisjoner som utforsker grenseområdet mellom fri og arrangert musikk. Den uvanlige besetningen gir musikken et karakteristisk preg, og i landskapet blant rytmiske motiver og organisk samspill, kombineres kompleksitet og fengende lekenhet.

Høsten 2017 var JUNO plukket ut til å være med på Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase», og de har også spilt på hovedprogrammet til både Skien Jazzfest og Jazzfest i Trondheim samme år.

Thea Ellingsen Grant, vokal
Malin Dahl Ødegård, vokal
Mona Krogstad, tenorsaksofon
Georgia Wartel Collins, kontrabass
Ingvald Vassbø, trommer

I LIKE TO SLEEP er en ung og energisk Trondheimstrio som har holdt på aktivt siden høsten 2015. Med en felles interesse for det moderne Trondheimsjazzuttrykket, (fri)improvisasjon og 60/70-talls jazz-/progrock, ble den nokså utradisjonelle besetningen, trommer, barytongitar og vibrafon til I LIKE TO SLEEP. Med utstrakt improvisasjon, tunge riff, frie og melodiøse partier, uttrykker ILTS en ny retning innenfor den moderne jazzen, gjerne referert til som powerjazz. Dette er musikk som ikke eier grenser for hva som er mulig, og som bør oppleves på konsert!

Amund Storløkken Åse – vibrafon
Nicolas Leirtrø – barytongitar
Øyvind Leite – trommer

Bandet slapp debut-LPen BEDMONSTER på All Good Clean Records 6. oktober, og dro i den forbindelse ut på første del av releaseturneen BEDMONSTER TOUR med fire konserter i Norge og Danmark.

Arr: Dokkhuset Scene