Susanne Lundeng – ‘Det va nære på’

  Dokkhuset Scene Fredag 2 mar  19.30
Billetter

SUSANNE LUNDENG – RELEASETURNÈ 2018 – “DET VA NÆRE PÅ”

På sin 10. utgivelse “Det va nære på” får vi møte ei ny side av hele Norges `spellekvinne, Susanne Lundeng . “Siste året har tekster uventa banka på, og æ har turt å åpne døra. Mye har skjedd, og det strømmer på med tekst og musikk» Med seg på turnè har hun er rykende fersk Spellemannpris som gjør Susanne til en av Norges mest meritterte folkemusikere.

Ord om det nære i livet, om nyanser, raushet, det som nesten gikk, stolthet har blandet seg inn i felelåtene hun skriver, men også blitt selvstendige sanger. På «Det va nære på» debuterer Susanne som tekstforfatter. Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene.

‘Susanne Lundeng er ikke bare en «levende folketone» med sine feler- hun har også en sjarm og sceneopptreden som gjør at man både blir glad og lever med. Og hun har en stemme som griper tak i noe dypt inne i oss’ (Nordlys)

Susanne Lundeng – feler / Bjørn Andor Drage – tangenter / Arnfinn Bergrabb – trommer / Are Simonsen – lyd/elektronikk

www.susannelundeng.no

Denne kvelden er det to konserter i Dokkhuset. Den andre konserten er med trioen Elephant9 – et ensemble det er veldig vanskelig å sette i bås. Men det er en hardtsvingende, progressiv og spennende trio! Vi har mao. to vidt forskjellige trioer i huset denne kvelden.

Billetter kan kjøpes til hver enkelt konsert, eller til begge konsertene samlet.

Arr. Dokkhuset Scene