Frances Wave Releasekonsert

  Dokkhuset Scene Fredag 23 feb  20:30
Billetter

SmakebiterFrances Wave har Releasekonsert!

Doors: 20:30 / Konsertstart: 22:00
Sted: Dokkhuset /CC: 170,- ink. avgift
Aldersgrense: 20 år
Bare ståplasser!

Lyden av Frances Wave kan minne om lydbildet til Kasabian og drivet til Queens of the Stone Age. Mikset i hop med originalitet, åpenbar spilleglede og et herlig samspilt komp, har Frances Wave trykt rockesjangeren til sitt bryst.

Bandet ble representert på programmet til både By:Larm 2016 og Trondheim Calling 2016 i tillegg til nominasjon til Årets Urørt i 2016 og mottaking av forbildeprisen etter å kun ha sluppet én singel – låten «Black Star», en kruttønne av fengende poprock svevende over et tjukt teppe av ørkenrock. Singelen gav dem en langvarig listeplass på P3 samt andre radiostasjoner og en overraskende pågang hos strømmetjenester. Bandet har på kort tid tiltrukket seg flere prominente rockeband og fått internasjonal oppmerksomhet.

De har blitt trukket frem som noe av det mest spennende innen skandinavisk musikk av det britiske musikkmagasinet NME og har blant annet vært med på flere av Spidergawd sine jobber i Norge.

Debutalbumet er nå klart. P3 sier:“Frances Wave er noe så sjeldent som et norsk rockeband som maler frem storslått ørkenrock med luftige riff og et bunnsolid komp. «Black Star» er rock. Og er du fan av Queens Of The Stone Age eller The Black Keys, har du fått deg et nytt norsk favorittband.”

Arr: Frances Wave