FRI FORM #40: Frode Gjerstad 70 år

  Dokkhuset Scene Mandag 26 feb  20:00
Billetter

FRI FORM #40: Frode Gjerstad 70 år

Sted: Dokkhuset, Trondheim
Tid: Mandag 26. februar 2018, kl. 20.00
CC: 150/100,- (ordinær/student, TJF-medlem, PØKK-medlem)
——————————
Frode Gjerstad 70 år:
Frode Gjerstad – saksofon/klarinett
Steve Swell – trombone
Jon Rune Strøm – kontrabass
Paal Nilssen-Love – trommer

En ekte pioner og en bauta innen norsk jazz fyller 70 år i 2018. Det markeres med en solid turné i Norge og Europa. Det er mye takket være Frode Gjerstad at frijazzen står så sterkt i Norge i dag. Siden slutten av 70-tallet har han gått sine egne veier og bygget broer mellom ulike musikere og miljøer verden over. Det er på sin plass at vi dedikerer FRI FORM #40 i rekken til denne store anledningen.
——————————
FRI FORM er en konsertserie med fokus på improvisert musikk i ulike sjangere. Her møter vi lokale, nasjonale og internasjonale musikere i skjønn forening. Konsertserien gjester Dokkhuset også denne våren.