Frida Ånnevik

  Lørdag 15 sep  20:00
Billetter

SmakebiterFrida Ånnevik legger ut på høstturné!

I høst kan Frida Ånnevik oppleves live når hun legger ut på ny turné sammen med noen av de mest fremragende musikerne landet har å by på. «Denne turneen gleder jeg meg veldig til!  Å synge på TV er stas nok, men det er enda mer stas å spille konserter. Da kan alt skje!

I høst får jeg både komme tilbake til konsertscener hvor jeg har spilt før, og jeg får besøke noen spillesteder for første gang. Sånn håper jeg det er med publikum også, noen har vært på konsert med meg før, mens andre kommer for første gang. Velkommen skal dere være, jeg gleder meg til å se dere! Jeg skal lage en god blanding av repertoar fra alle platene mine, men jeg skal også ta med “Søtten år” og kanskje også “Gjenskinn” for de som har sett på Århundrets stemme. Mange har skrivi til meg og sagt at de gjerne vil høre dem igjen, og jeg gleder meg til å spille dem på konsert!» sier Frida.

Med seg i bagasjen harFrida låterfra sine to seneste album; «Her bor» & «Flyge fra» som begge ga henne Spellemannpriseri kategorien «Viser»! Begge platenehøstet strålende kritikker, og både VG, Dagsavisen, Hamar Arbeiderblad og Trønder-Avisa trillet terningkast 5. I tillegg kan publikum se frem til noen perler fra Fridas deltakelse på TV2s program «Århundrets Stemme».

Arr. Dokkhuset Scene