Sharaka Ensemble med Moddi

  Dokkhuset Scene Onsdag 26 sep  22:00
Billetter

Sharaka Ensemble med Moddi

Sharaka Ensemble:
Charlie Rishmawi (Bethlehem), oud
Tareq Abboushi (Ramallah), buzuq
Samer Jaradat (Ramallah), perkusjon
Ingrid Kindem, keyboard/laptop
Mattis Kleppen, bass
Snorre Bjerck, trommer
Hildegunn Øiseth (bandleder), trompet/bukkehorn

Gjest: Moddi

Sharaka Ensemble er et unikt musikerkollektiv med norske og palestinske musikere. De har gjennom konserter og turnéer delt kulturelle og musikalske erfaringer og underveis skapt et kraftfullt og egenartet uttrykk (det arabiske ordet Sharaka oversettes best med samarbeid). Som gjest har de denne kvelden fått med seg ingen ringere enn Moddi. Dette blir første gang de står på samme scene. Gled deg til kjente Moddi-­sanger i ny drakt – og kanskje også noen helt nye låter?

I samarbeid med Dokkhuset Scene.