Susanna – ‘Go Dig My Grave’

  Dokkhuset Scene Fredag 21 sep  20:00
Billetter

Susanna ‘Go Dig My Grave’ feat. Giovanna Pessi, Frode Haltli & Sarah-Jane Summers

Susanna har aldri vært redd for å gå løs på de store spørsmålene i sin musikk. I ‘Go Dig My Grave’ utforsker hun møtet mellom historiske musikalske sjangre ved å blande tradisjonell amerikansk folk og gamle engelske ballader med barokkinstrumentering og sine egne, karakteristiske vokalinterpretasjoner.

Legg til litt Henry Purcell, litt Lou Reed og Susannas egen musikk, og resultatet er et album som viser Susannas unike egenart som musiker: Go Dig My Grave er en sterk og personlig samling av mørke sanger, med dype røtter gjennom århundrer av amerikansk og europeisk musikkarv.

Susanna– vokal
Giovanna Pessi– barokkharpe
Frode Haltli – akkordeon
Sarah-Jane Summers – hardingfele

“Den musikalske døden har sjelden vært så vakker.” 5/6 VG

Arr. Dokkhuset Scene