Talentlørdag!

  Dokkhuset Scene Lørdag 29 sep  12:00
Gratis

Talentlørdag!

Medvirkende:
Kammerensembler fra NTNU Institutt for Musikk
Elever fra lørdagsskolen, TKK
Danish String Quartet
Kari Kriikku, klarinett

NTNU Institutt for musikk
Kammergrupper fra NTNU er i toppform etter å ha spilt på mesterklasser med festivalartistene. I denne konserten presenterer et utvalg av studentene hva de har jobbet med gjennom uka. Det blir også en gjesteopptreden med en klaverkvartett fra Norges musikkhøgskole.

TKK Lørdagsskolen
Lørdagsskolen ved Trondheim kommunale kulturskole er byens egen musikalske «talentfabrikk». Mange av lørdagsskoleelevene har i festivaluka fått jobbe med noen av festivalartistene. Klarinettister fra både TKK og NTNU har hatt workshops med Kari Kriikku der de har arbeidet med improvisasjon. Lørdagsskolens strykere har fått spille med sine idoler i Danish String Quartet. Resultatet av begge disse unike møtene får vi høre på denne konserten.

I samarbeid med Trondheim kommunale kulturskole og Kavlifondet.