POING & Maja S.K. Ratkje & PHØNIX16 & Timo Kreuser

  Dokkhuset Scene Onsdag 5 sep  20:00
Billetter

SmakebiterPOING & Maja S.K. Ratkje & PHØNIX16 & Timo Kreuser

ARBEITEN KANNSTE MORGEN!! “DU KAN ARBEIDE I MORGEN!” er en agitprop konsert, er klassekamp, er protest og politisk musikk reloaded 2.0.

To av landets mest skamløse og innovative musikalske fenomener, Maja S.K. Ratkje og trioen POING, har slått seg sammen med den tyske komponisten og musikeren Timo Kreuser og vokalensemblet PHØNIX16: kamuflerte og undertrykte nasjonalsanger i HYMNEN av Timo Kreuser, klassiske formprinsipper ført inn i absurditetens teater i Maja S.K. Ratkjes RONDO-BASTARD-OVERTURE-EXPLOSION, multimedia-monsteret EIN REGIME, en revolusjonær kollasj-pastisj av Kreuser hvor utviklingen styres gjennom et parti sjakk, samt POING og Ratkjes kritikerroste arrangementer av arbeidersanger, fra Weill og Brecht til John Lennon og Åge Aleksandersen.

Midt oppe i dette flettes det inn utdrag av sovjetpioneren Arseny Avraamovs massive revolusjonshymne SYMPHONY OF FACTORY SIRENS og Yuri Morozovs psykedelisk-elektroniske musikk, som skaper et kaleidoskop med elementer av punk, rock, elektronisk avantgarde og improvisasjon, alt ikledd en kappe av samtidsmusikk.

Verk på konserten:
Arseny Avraamov: fra Symphony Of Factory Sirens

Yuri Morozov: fra Human Extinction
Timo Kreuser: Hymnen
Timo Kreuser: Ein Regime
Maja S.K. Ratkje: Rondo-Bastard-Overture-Explosion
POING & Maja S.K. Ratkje: Kapital & Moral (arbeidersanger i egne arrangement)

Musikere:
POING: Håkon Thelin (kontrabass), Frode Haltli (akkordeon), Rolf-Erik Nystrøm (saxofon)
Maja S.K. Ratkje: vokal
PHØNIX16: Estelle Lefort, Magnus Hallur Jonson, Sirje Viise (vokal)

Timo Kreuser: preparert piano

Billettsalget starter snart!

Arr: nyMusikk Trondheim i samarbeid med Dokkhuset Scene