Tord Gustavsen Trio

  Dokkhuset Scene Søndag 16 sep  19:00
Billetter

SmakebiterEtter fire album i kvartett- og ensembleformat, vender Tord Gustavsen nå tilbake til trioformat!

Tord Gustavsen – piano/elektronikk
Sigurd Hole – bass
Jarle Vespestad – trommer

Tord Gustavsen har i flere år vært en av Norges fremste jazzmusikere. Hans stadige søken etter den rene og vakre tonen i hver strofe som spilles, er blitt et sterkt varemerke. Med utsøkt følsomhet og intenst samspill leverer denne trioen melodiøs og kreativ kammerjazz.

Gustavsen har gitt ut sju album på det tyske selskapet ECM Records under eget navn, i tillegg til side-prosjekter med bl.a. Solveig Slettahjell, Kristin Asbjørnsen, Mahsa Vahdat og koret SKRUK, samt arbeid som kapellmester og musikalsk leder.

– ‘every note is perfectly placed” (The Times, UK)

Mer info: www.tordgustavsen.com

Arr: Dokkhuset Scene