Trondheim Jazzorkester og The MaXx

  Dokkhuset Scene Lørdag 27 okt  20.00
Billetter

Trondheim Jazzorkester og The MaXx til Dokkhuset! Catchy riff-basert jazz-rock, direkte fra stor suksess på Molde Jazz Festival i sommer!

De tre svenskfødte musikerne har vært en del av jazzmiljøet i Trondheim i om lag 10 år, der de har tatt sin utdanning på Jazzlinja – NTNU. Alle har valgt å bosette seg i Trondheim, og de representerer i dag et kraftsenter i det unge norske jazzmiljøet. Gjennom bandprosjekter som Megalodon Collective, Team Hegdal, Hanna Paulsberg Concept, Doffs Poi, Yodok og nå sist også Motorpsycho, har de gitt norsk jazz (og rock) både nye og fornya uttrykk. De har alle vært med i tidligere prosjekter i Trondheim Jazzorkester. Stipendiatene vil bruke sin trio The MaXx som utgangspunkt for sitt prosjekt med Trondheim Jazzorkester.

The MaXx:
Oscar Grönberg – keyboards
Petter Kraft – gitar og saksofon
Tomas Järmyr – trommer

Trondheim Jazz Orchestra:
Mia Marlen Berg – vokal
Thomas Johansson – trompet
Petter Hängsel – trombone
Mette Rasmussen – saksofon
Kjetil Møster – saksofon
Anton Toorell – gitar
Anja Lauvdal – keyboards
Mattis Kleppen – bass

Tor Breivik – lyd

Arr. Dokkhuset Scene