Siril Malmedal Hauge – ‘Uncharted Territory’

  Dokkhuset Scene Fredag 26 apr  20:00
Billetter

SmakebiterSIRIL MALMEDAL HAUGE – “UNCHARTED TERRITORY”

Siril Malmedal Hauge er en ny og spennende stemme i det norske jazzmiljøet. En allsidig vokalist med sterke røtter i jazztradisjonen, som tross en relativt ung alder, allerede er etterspurt og aktiv i en rekke prosjekter, både som vokalist og instrumentalist.

Musikken handler om endringer og funn. Det å forlate det som noe som er trygt og kjent, og velge å gå på ukjente stier. Musikken er inspirert av sjangere som folk, pop og jazz, i en verden av fengende melodier, stødige riff, ærlige tekster og spennende arrangementer.

Siril Malmedal Hauge – vokal, mandolin
Martin Myhre Olsen – saksofoner
Torgeir Hovden Standal – gitarer
Kjetil André Mulelid – piano, orgel
Martin Morland – bass
Henrik Lødøen – trommer

18 års aldersgrense

Arr. Dokkhuset Scene