Starlight Big Band + Oscar Grönberg trio

  Dokkhuset Scene Lørdag 26 jan  20:00
Billetter

Starlight Big Band er det nyeste og kanskje mest spennende storbandet Trondheim har å by på!
Special guest: Kirsti Huke

Bandet har utspring fra bl.a det utøvende studiet ved institutt for musikk, med inspirasjon fra de mange storbandene som florerte på 40-tallet. De stiller med samme gnist og minst like spreke arrangement som den gang. Du kan vente deg tradisjonell storbandmusikk i tradisjonelle, men også nyere arrangement fra disse unge fremadstormende musikerene.

Gunhild Berget –trompet
Mari Røttereng –trompet
Ingvild Netland –trompet
Eli Hatlehol –trompet

Astrid Ombudstvedt –trombone
Hilde Normann Lund –trombone
Astrid Hansen Standbakke –trombone
Cathrine Holmesland –trombone

Nora Furre –sopran og altsaksofon
Amalie Dahl –altsaksofon
Mona Krogstad –tenorsaksofon
Cecilie Grundt –tenorsaksofon
Jenny Frøysa –barritonsaksofon

Vokal -tba
Ingrid Øygard Steinkopf –piano
Oda Kristine Ø. Steinkopf –bass
Emma Lönnestål –trommer

I Oscar Grönberg trio får vi et innblikk I den svenskfødte pianisten Oscar Grönbergs musikalske verden. Etter å ha bodd I Trondheim I snart 10 år og samarbeidet med et mange musikere på den “trondheimske” og norske jazzscener er han nå aktuell med eget prosjekt.

Grönbergs egenkomponerte musikk er inspirert av pianohelter som Thelonious Monk og Duke Ellington, og presenters her gjennom et tett samspill av tre musikere som kjenner hverandre svært godt. Trioen slapp sitt debutalbum høsten 2018 på det trondheimsbaserte plateselskapet Particular Recordings Collective.

Oscar Grönberg (piano)
Eirik Hegdal (klarinett)
Tor Haugerud (trommer)

18 års aldersgrense

Arr: Dokkhuset Scene