Big Band Bonanza

  Dokkhuset Scene Lørdag 2 feb  14:00
Billetter

Big band Bonanza i Dokkhuset!

Tre storband, Ranheim SB, Sunndal SB og Trondheim SB innbyr til lørdagsmatiné-konsert i Dokkhuset med et swingende og variert repertoar. Disse tre storbanda har også møttes flere ganger tidligere til felles konsert, blant annet her i Dokkhuset – noe publikum har vist å sette pris på. Konserten består av et sett på ca. 30 min, fra hvert fra band.

Publikum kan se fram til en konsert der mange sjangere innenfor storbandmusikken er representert:

Sunndal Storband feirer 25-årsjubileum i år, og mange av medlemmene (50% damer/herrer) har vært med frå starten av. Repertoaret består for det meste av klassisk vokal storbandmusikk som blir fremført av «Sunndals svar på Frank Sinatra»; Åge Fossum. Bandet byr også på noe litt moderere musikk arrangert av bandets leder og saksofonist Peter Wergeni. I tillegg til Fossum, har bandet denne gang også med seg Anna Pape Hansen på vokal.

Trondheim Storband representer party-bandsjangeren til fulle. De presenterer en hitparade med topplåter fra discoens gullalder via seriøs soul og funk til dagens listetopper. Dette er et topptrimmet og humørfylt band med tre energiske vokalister – og et show som vil løfte stemningen i taket! “Musikalsk leder og bassist er Sverre Bøgh

Ranheim Storband befinner seg sjangermessig et sted i mellom de andre to banda, Kanskje nærmest Sunndal. Bandet liker å spille godt kjente låter fra 50- og 60-tallet, men har musikk av nyere dato på repertoart. Kanskje kommer det en godt kjent lokal låt i et nytt og uvant arrangement!
Musikalsk leder er trombonist Roar Fridtjofsen.