JAZZEXPO: Sondre Ferstad Ensemble

  Dokkhuset Scene Fredag 10 mai  14:30
Billetter

Sondre Ferstad Ensemble, Dokkhuset 10. mai kl. 14:30.
Melodiøst møte mellom jazz og klassisk.

Sondre Ferstad er en av ganske få profesjonelle munnspillere i Europa. Han har gjort seg bemerket som en fin utøver og komponist i flere lokale band etter at han fullførte sin musikkutdanning ved NTNU-Jazzlinja.

I prosjektet Sondre Ferstad Ensemble har han valgt en besetning bestående av en klassisk strykekvartett og en jazzkvartett. Musikken er melodiøs, sart og proppfull av nerve, med referanser til norsk salmetradisjon og samtidsmusikk. Ensemblet slapp sitt første album Minimal høsten 2018.

Sondre Ferstad – munnspill
Vegard Lien Bjerkan – piano
Morten Berger Stai – bass
Wilhelm Westerman – trommer
Stefan Penjin – fiolin
Oliver Leonhard Bailey Dub – fiolin
Björn Guo – bratsj
Astri Hoffmann-Tollaas – cello

Arr: Jazzfest