Kristin Asbjørnsen

  Dokkhuset Scene Onsdag 8 mai  21:00
Billetter

Kristin Asbjørnsens kunstneriske uttrykk har møtt stor interesse, gjennom mangeårig internasjonal virksomhet. I 2013 utgav Kristin det kritikerroste solo-albumet I’ll Meet You In The Morning – som videreførte hennes mangeårige arbeid med afroamerikanske spirituals.

Kristin ga ut sitt album Traces Of You i mars 2018 til strålende omtaler både i Norge og i Europa. Sangene åpner et nytt terreng i Kristins mangefasetterte univers. Med sterk meloditeft og poetisk lyrikk veves gitarer, kora og stemmer sammen i et særdeles vakkert og meditativt lydlandskap. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk musikk, vuggesanger og kontemplativ, nordisk jazz.

Kristin Asbjørnsen – vokal
Olav Torget – gitarer
Suntou Susso – kora & vokal
Asle Karstad – lyd

Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Arr. Jazzfest