KUU!

  Dokkhuset Scene Søndag 12 mai  19:00
Billetter

KUU!, Dokkhuset, 12. mai kl. 19:00.
Fra Berlin kommer et av Europas hippeste band for tiden: KUU!

Det er på ingen måte overraskende at nettopp Berlin er arnestedet for dette nyskapende bandet. De senere årene har byen vært en sentral møteplass for kunstnere og musikere fra hele verden, hvor sjangerkrysninger og musikalsk eksperimentering har vært utgangspunktet for en bølge av nye band og musikalske uttrykk.

KUU! har musikere fra Serbia, Finland og Tyskland, og musikken er like grenseoverskridende som bandets geografiske opphav, med elementer fra både rock, elektronika, punk og ny musikk – med skuespiller og vokalist Jelena Kuljićs aktuelle og kontroversielle tekster som en rød tråd gjennom det hele.

Jelena Kuljić – vokal
Kalle Kalima – gitar
Frank Möbus – gitar
Christian Lillinger – trommer

Arr: Jazzfest