JAZZEXPO: Natalie Sandtorv

  Dokkhuset Scene Fredag 10 mai  15:20
Billetter

JAZZEXPO: Natalie Sandtorv, Dokkhuset 10. mai kl. 15:20.
Atmosfærisk pop fra Natalie Sandtorv.

De siste årene har Natalie Sandtorv etablert seg som et av Norges råeste liveband. Med store produksjoner, suggererende riff, drivende groover, magiske atmosfærer og mektig vokal har de trollbundet publikum på både klubbscenen og på festivaler som Jugendfest, Moldejazz, Trondheim Calling, Canal Street.

I 2017 kom debutalbumet “Freedom Nation” som mottok fantastisk tilbakemelding fra presse, og i 2019 kommer oppfølgeren “Heart Echoes” på selveste Jazzland Recordings. De siste to årene har bandet turnert Europa med godt over 40 konserter, og har gjort samarbeid og bestillingsverk med trompetist Nils Petter Molvær.

Natalie Sandtorv – vokal, gonger
Jonas Hamre – saxofon, elektronikk
Eirik Havnes – gitar
Martin Vinje – synth, piano
Ole Mofjell – trommer

Arr: Jazzfest